DESPRE NOI

DESPRE NOI

LHBMM Holding a fost infiintat in anul 2020 cu scopul de a atrage sub aceeasi umbrela activitatile de business ale Familiei BARA, constand in 14 companii cu operatiuni in 7 tari pe glob si avand domenii de activitate in: imobiliare comerciale si rezidentiale, procesare si distributie condimente, procesare si distributie de nuca si produse pe baza de nuca – seminte si fructe uscate, restaurant si vinoteca si vanzare vinuri on-line si investitii in startup-uri si tehnologie.

Actionarii companiei de holding sunt Levente Hugo BARA si Maria Mihaela BARA.

Compania este condusa de Levente Hugo BARA – Presedinte Holding si Cosmin Contan – CFO, avand experienta de peste 20 de ani in business si dezvoltare de companii.

MISIUNE

Livram performanta in business prin oameni dedicati, profesionisti, avand calitati etice inalte care cred in importanta muncii lor si in succesul companiei.

VIZIUNE

Sa devenim parteneri de incredere pentru clientii nostri si sa atingem obiectivele anuale ale companiilor din holding.

VALORI

ECHIPA

Prin procesul de imbunatatire continua punem accent deosebit pe angajati, si consideram ca o echipa bine instruita si potrivita pentru fiecare loc de munca aduce cea mai mare valoare adaugata companiei, incurajarea oamenilor nostrii de a-si pune ideile in practica prin programul de colectare de idei dar si prin obiectivele anuale de department si companie reusim ca toti angajatii sa isi puna in valoare energia si cunostintele, sa invete si sa se dezvolte continuu bineinteles eforturile  fiind rasplatite prin scheme de remuneratie motivante.

SUSTENABILITATE

Sustenabilitatea este pilonul principal al tuturor activitatilor noastre si este puternic ancorata in Valorile noastre cum ar fi Respect si Prosperitate comuna, cunoastem importanta acestui concept atat de des folosit in lumea de business prin urmare, toate investitiile noastre sunt puternic ancorate in sustenabilitate atat in ce priveste materiile prime ale fabricii de condimente din Indonesia, ale materiilor prime pentru procesarea nucii cat si in investiile imobiliare pe care le facem si in constructiile pe care le executam.

De asemenea holding-ul si-a propus sa investeasca in energie verde prin urmare avem obiectiv ca pana in 2025 toate fabricile noastre de procesare sa functioneze pe energie verde in proportie de 75%.

RESPONSABILITATE SOCIALA

Una din preocuparile noastre sunt actiunile sociale pe care le intreprindem. Avem 3 axe principale pe care actionam: invatamant, sanatate si nevoi speciale. Activitatile sociale sunt coordonate de Vicepresedinta holdingului nostru, doamna Maria Mihaela BARA. Activitatile cuprind atat colaborarea cu diferite societati de profil dar si cautari si actiuni directe catre cei care au nevoie de ajutor. Companiile noastre sponsorizeaza anual unitati de invatamant, activitati sportive, unitati medicale / spitale, dar si persoane fizice cu nevoi speciale sau urgente medicale.

PROIECTE DE VIITOR

Holdingul este in expansiune continua, pricipalele proiecte noi sunt:

  • Investitii in extinderea capacitatii de procesare nucsoara si scortisoara in Indonesia
  • Construire depozit si fabrica de procesat nuca in coaja si fabrica de batoane din nuca cu fructe la Ciugud in proximitatea fabricii
    existente cu functionare pe energie verde
  • Construirea Apulum Residence in Alba Iulia constand in cca 150 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, aceste locuinte vor fi optimizate energetic, fiind proiectate pe consum de energie verde prin panouri fotovoltaice, panouri termosolare, centrala termica comuna, izolare exterioara cu vata bazaltica si ferestre de inalta eficienta la transfer termic
  • Holdingul are ca obiectiv extinderea portofoliului de spatii comerciale in principalele orase din Romania in special Bucuresti si Cluj,
  • Investitie in santurile Cetatii Alba Carolina intr-o sala de maturat vinuri rosii si albe in barriq-uri, sectie de spumante artizanale, zona de degustare prezentare si o bucatarie moderna care sa deserveasca atat vinoteca pentru evenimente cat si terasa de vara a vinotecii.